torstai 29. elokuuta 2013

pjaahasMulle ei oo tapahtunut nyt mitään ihmeellistä, joten tässä teille pari vanhaa kuvaa. Kattokaa nyt tota jälkkäriä, kreisi!
Mulla oli yksi video tästä kodista täällä, mutta se on liian suuri, eikä vimeo suostu lataamaan sitä.. ääh. Tilasin muuten tällaisen söpön kuoren puhelimeeni ebaysta. Vii, toivottavasti se tulee pian! :) Ei mulla mitään järkevää asiaa ole, heippati hei vaan.
kuva

sunnuntai 25. elokuuta 2013

Mitä mieleen tulee. :)


Roskien hoito on täällä tosi outoa. Roskat saa laittaa vain tiettyyn sallitunlaiseen muovikassiin ja kassiin pitää vielä ostaa tuollaisia tarroja, joita siihen liimataan koon mukaisesti. Wierd.


Au pairilla on aikaa treenata kotona. ;)


Tuliaiskipot siskolle ja hänen poikaystävälleen. :)


Joillain oli häät ja päästivät tuollaisia lyhtyjä ilmaan yöllä.


Patikointieväänä Sveitsin omaa limsaa eli Rivellaa. Ihan hyvää. :)Oleskelulupa - done!Niin hyvä brunssi. < 3 Käytiin jopa ostamassa lähileipomosta tuoretta leipää ja leivoksia. Omnom!
Ja lopuksi: Mukava puhua poikaystäväni kanssa Skypessä. Hän ottaa tällaisia print screenejä musta salaa ja lähettelee niitä sitten, koska ne on "söpöjä". Nice. :D


lauantai 24. elokuuta 2013

1098 m
Meille siskoksille sopivat jälkkärit. Kooltaan ainakin! :D

keskiviikko 21. elokuuta 2013

muppipappipeppitso


IMG 0064 from Vra K on Vimeo.

Tässä yksi A:n autovideoista. :DDDD nauran tota joka kerta!!!!! Ihanaa tiistaita ihmiset! :)

tiistai 20. elokuuta 2013

Vauva syö päätä

Jos alla oleva viesti on mielestäsi ihan noku, nostan hattua!


Jottei mun blogi menisi ihan "lällislää ja kauheen vakavaa au pairi-asiaa" -kategoriaan, täytyy väliin lykätä keventävä ostospostaus:


Saksalaiset lehdet < 3
Suklaata Saksasta itselle ja isosiskolle!Tämä huppari on itseasiassa H&Mltä, mutta se oli niin kiva, että ostin. Ja ei mulla ollut yhtään hupparia mukanakaan! :)


maanantai 19. elokuuta 2013

@Pojanpoika

Viikonloppu vietettiin perheeni karavaanilla joka sijaitsee ranskankielisellä alueella Grandsonissa. Mulle tulee siitä koko ajan mieleen pojanpoika, koska en osaa ranskaa. :DKodista sinne ajaa noin 1,5h jos ei ole ruuhkaa. :) Parasta viihdettä autossa on A:n mielestä iPhonella itsensä kuvaaminen. :D Jos mä osaan, niin laitan tänne yhden hänen videoistaan. Niissä hän pälisee ihan järjettömiä juttuja ja nauraa itselleen. :DDD haha!

^ Tämä heidänkin paikkansa on siis asuntovaunu, jonka eteen on rakennettu toinen tila. Alueella kaikilla on samanlaiset viritelmät. Mulle se oli paikkana vähän vieras, koska en ole koskaan asuntoautoillut. :) Ilmeisesti tämä on kuitenkin Sveitsissä aika tyypillistä, koska maata on vähän ja se on kallista. Kivaa tuolla kyllä oli, mutta suomalaisena on tottunut siihen, että kesämökitä ovat vähän eri laitaa! ;P
Mutta paikka on tosiaan ihan mieletön, tosta on järven rantaan n. 3m - ja mitkä maisemat!!


Tuolla oli muuten tosi paljon joutsenia.


Kylän/kaupungin linnassa oli keskiaikamarkkinat. Mentiin sinne katselemaan ja viettämään kuumaa päivää. Muutenkin molempina päivinä oli todella kuuma, 28C eikä tuulesta tietoakaan. En oikeasti voi käsittää, miten ne keskiaikaiset ritarit tamineissaan kestivät olla siellä!
Eilen koitettiin A:n kanssa pyydystää kaloja järvestä. Siellä on aivan hirvittävästi pikkukaloja mutta niitä on supervaikea saada kiinni. "Kleine Fischli sind MEGAschnell!" sanoi A:kin. :D
(Välihuomatus: Sveitsinsaksassa tungetaan jokaisen sanan perään li-pääte. Se useimmin viestii objektin olevan pieni lajinsa edustaja, kuten Stuhli (= pieni tuoli vrt. Stuhl), Fischli (Fisch), Kindli (Kind), Taschli (Taschen) jne. Hassua!)
I finally did it! Kyllä se siellä on kun tarkkaan katsoo. :)
Kotimatkalla vähän väsytti. Onneksi Lena-nukke oli messissä. :)
Hyvää viikkoa kaikille. < 3