torstai 31. tammikuuta 2013

Jee!

Mun kulta tulee tänään kotiin! :) < 3

keskiviikko 30. tammikuuta 2013

Huono asukuva


Itselaukaisimella kuvaaminen on tosi vaikeeta!


Luen tätä hauskaa Hieno mies -kirjaa. Ihan loistavia neuvoja. ;)

Pus!

Hmmh

Moro!


Tänään on ollut jännä päivä. Oon nyt niin monen valinnan edessä lyhyen ajan sisällä, että se on ihan outoa. Tuntuu, etten voi päättää ees yhtä pientä juttua, ilman että se vaikuttaa kaikkeen tulevaisuudessa. Domino-efekti..


Tuntuuko teistä joskus siltä, että yhtäkkiä pitää tietää vaikka mitä asioita pitkälle tulevaan? 

maanantai 28. tammikuuta 2013

Kampaajalle, aaaah!

Jee jee jee! Meitsi menee VIIMEINKIN kampaajalle < 3 Onkin jo hyvä aika tehdä tälle peikkotukalle jotain. :D
Ps. Tee on maailman parasta :)
Kivaa viikkoa!

lauantai 26. tammikuuta 2013

Back in 2009...

... I didn't know what I want to do with my life and in 2013 I still don't.


perjantai 25. tammikuuta 2013

Ei näin.


Mua naurattaa tää pose-kuva. :D Näytän tosi ylimieliseltä, enkä yhtään iteltäni. Hahahahaaaaaaa. Mitäs teille kuuluu? Haluatteko jakaa vastaavia kuvia itsestänne? :D

torstai 24. tammikuuta 2013

Kevään suunnitelmat

Mun keväästä on tulossa tosi stressaava, mutta samalla ihana. Paljon matkoja, joista eniten odotan tietty Australiaa! Sen jälkeen on tiedossa niin kauheeta luku-stressiä, että nyt jo hirvittää.. :D

Miltäs teidän kevät/kesä näyttää? :)

keskiviikko 23. tammikuuta 2013

Blogien top 4

Kuten varmaan jokainen bloggari, minäkin luen muiden (parempia) blogeja. Mä en tiedä, ovatko nämä 4 varsinaisesti mun "lempiblogit", mutta jos mulla on aikaa katsoa 4 blogia, katson nämä. :) Ja miksi vain 4, eikä vaikka 5? Koska kaikki muut lukemani blogit on ihan yhtä kivoja, enkä osaa laittaa niitä järjestykseen. ;) Nämäkään eivät ole järjestyksessä tosin, mutta seuratuimmat ainakin!

Lainahöyhenissä


Piretillä on ihana tyyli, ihana koti, ihania ruokia ja hän on ainoa bloggaaja, jonka olen nähnyt IRL. :) Tätä blogia olen seurannut jo vaikka kuinka kauan.

Mungolife


Anna kirjoittaa eläväisesti ja kuvat ovat kauniita sekä hyvälaatuisia. Hänellä on niin erilainen elämäntyyli, kuin mulla, että se kiinnostaa. Annalla tosi kiva tyyli ja taito yhdistellä asusteita hauskasti. :)

Highway to Sun


Vilma on iloinen, kaunis, positiivinen ja hauska! Nauran hänen jutuilleen ja kömmähdyksilleen. :) Tässä on myös tyyppi, josta ajattelen, että hän olisi varmasti kiva kaverina. Hän vastaa kaikkiin kommentteihin ystävällisesti ja todella kuuntelee lukijoidensa toiveita.

Kissies


Alexandra päivittää usein, hän osaa provosoida ihmisiä ja hänellä on usein hauskoja tilannekuvia. Aluksi taisin lukea hänen blogiaan vähän vitsillä, mutta nykyään olen kyllä ehdottomasti koukuttunut. :D

Oliko listassa jotain sun suosikkejasi? :) Tai tuliko ihan uusia tuttavuuksia? Mitkä on sun lempiblogit? :)

tiistai 22. tammikuuta 2013

Itseään voi kuvata kännykän kuoren kautta

Hellurei!

Oon ollut pahemman kerran kipeenä tässä, joten mitään järkevää julkaistavaa mulla ei ole viime päiviltä.. Tässä siis muutama julkaisematon kuva. :)


Tiede-lehti on paras lehti!


Mulle sattui muuten jotain hassua viime yönä.. :D Olin nimittäin hakenut kylpyhuoneesta aamutakkini, pukenut sen päälleni ja mennyt takaisin nukkumaan. Mulla ei ole mitään muistikuvaa näistä tapahtumista, hahah. Vyötäisilläkin oli solmittuna oikein sievä rusetti. :P
Tän tein koulussa laserin harjoitustyönä:


Nyt juon tuhannennen kupin teetä ja sitten meen nukkumaan. Mukavaa viikkoa ihmiset! :)

maanantai 21. tammikuuta 2013

Diamonds are a girl's best friend


Tuunasin puhelimeni kuoret. Jokainen tyttöhän tarvitsee hiukan blingiä elämään, right? ;)


sunnuntai 20. tammikuuta 2013

Minun päälleni satoi telviksiä, kun te olitte vielä vaipoissa!

Ulkona on kylmä. Siinä teille informaatiota, jonka täytyi tulla monelle ihan uutena ja jännänä. Mulle ainakin tuli, kun menin ensimmäistä kertaa kahteen päivään ulos sairassatamastani. Kuin olisi ensimmäistä kertaa hengittänyt!, tuumasivat keuhkoni, jotka kaikesta yskimisestä ovat muutenkin ihan reikaleina. Palasin aika sukkelasti takaisin sisälle.


Maailman paras salaatti. Ham ham ham!


Tältä mä näytän kun olen perheeni kanssa sekoilemassa. :D Eli viehkolta. Julkaisen tän vielä vapaaehtoisesti, terve minä!

Vaavin naama on sutattu ihan siitä syystä, että se veisi muuten söpöydellään kaiken huomion multa. Penteleen veijari.

lauantai 19. tammikuuta 2013

Täytyyhän puhelimen sopia asuun..


Oikeesti mulla on nyt hopeiset kuoret. Ja IRL sairastan myös porukoilla 3 päivää. Ihan jäätävä olo, tänään on eka päivä, jona oon voinut olla koneella/katsoa tvtä tai lukea. Sairastaminen on niin kivaa..

keskiviikko 16. tammikuuta 2013

Jännitys

Mua alkaa nyt todenteolla jännittää Australian matka. :) Hyvällä tavalla. Siksi tilasin sinne jo parit lumputkin, koska jännitys oli niin sietämätön, etten voinut olla ostamatta näitä, vai mites se nyt meni? :D
Koitan postata kohta jotain järkevää, oon ollut laiska kaikessa.. Sooori!

torstai 10. tammikuuta 2013

Mulla ei oo mitään järkevää asiaa...


Tykkään mun ripsarista.
Ostin uuden putken. :)

Kävin muuten tänään ottamassa hepatiitti-rokotteen. 1. siitä kolmen sarjasta. Kävi tosi nopeasti ja helposti, kättä hiukan kivistää, mutta ei pahasti.
Kivaa loppuviikkoa, koitan postata jotain järkevää pian. :D


maanantai 7. tammikuuta 2013

Junnaus-mummo

Tiedättekö sen turhautumisen tunteen, joka seuraa tästä:

Menet kauppaan kiireessä ja valittavanasi on 2 kassaa. Menet sattumanvaraisesti toiselle, koska molemmissa on asioimassa vain yksi ihminen. Tietysti sillä kassalla, jonka valitset on just se mummo, joka haluaa lotota ja jokeroida ja sitten hän ei osaa käyttää etukorttiaan ja kolikot täytyy käyttää pienimmistä lähtien ja sen jälkeen pakata kortteja lompakkoon vartti siinä maksamispisteellä.
Toisesta kassasta meni tällä välin 6 ihmistä ja meitsi vain seisoo ja venaa sitä mummoa!! Mulle käy ihan valehtelematta AINA niin, että valitsen jonon, jossa on junnaus-mummo! Ärsyttäväääääääääääää.


Muuten kivaa viikkoa ja koittakaa välttää junnaus-mummot. :)

lauantai 5. tammikuuta 2013

if there is a d*ck inside of you, you'll know it

Kiva ilta ystävien kanssa, namia ruokaa ja juomaa sekä hyvää seuraa. :)
^ Kaikki pienet jutut on musta aina älyttömän söpöjä! tui!