keskiviikko 6. marraskuuta 2013

Be headed

Hei!

Sori, että on ollut vähän hiljaista. Tätä se taitaa nyt olla, ettei oo aikaa laittaa mitään kuviakaan kiireessään. Älkääkä käsittäkö väärin, kyllä mulla vapaa-aikaa on, mutta ei meinaa energiat riittää silloin tähän. Haluisin kuitenkin välillä kirjoitellakin jotain ja kertoa menoistani, enkä vain plätätä kuvia ruudun täydeltä. :)


Meille kävi perheen äidin kanssa sellainen hauska juttu, että päästiin tekemään IKEAn mainoskuvauksiin ruokia. Näistä tuli hauskoja ja iloisia, oon kyllä tyytyväinen. Saadaan hyvää palkkaakin tuosta ja mä tykkään muutenkin leipoa, eli mikäs sen parempaa!
Jos tää mainosvideo tulee jonnekin nettiin nähtäville niin, että sitä voi Suomestakin katsoa, laitan sit linkkiä. :)


Hauska taideteos meidän läheisestä kaupungista. Pari raukkaa noista nukeista on kyllä päättömiä. Vandalismi - hyi!!


Värjäsin tukkaani vähän tummemmaksi tyvestä. :) Tykkään!


Viime sunnuntaina perheen isä ja tyttö laittoivat aamiaista. Huomatkaa erityisesti noi kaikille yksittäin asetellut nenäliinapaketit. :DD


Sunnuntaina treenailin myös seuraavaa Halloweenia varten.. :)

Ja oon mä välillä käynyt lenkilläkin. En edelleenkään tykkää/nauti siitä yhtään, mutta pystyn jo juoksemaan jonkun verran. Jeeei!

Ja lisäksi on tapahtunut seuraavaa:
- saksankurssi alkoi. Kurssilla on vain 8 osanottajaa, opettaja on kiva ja kurssi vaikuttaa just sopivalta, ettei tarvi liikaa energiaa kuluttaa moiseen. Tosin opettaja tähdensi, että kurssilla puhutaan sitten VAIN hoch-Deutschia, eikä ollenkaan sveitsinsaksaa. Ja seuraavaksi hän kertoi omista harrastuksistaan: "velo fahren". Siittä niin.
- uimaretki yhteen kylpylään. Paikka oli Bernissä, mutta nimeä en muista. Oli aika nasta mesta, vaikka saunaan ei tietenkään päässyt taaskaan kuin tavattomasta lisämaksusta. Saunaaaaaaaaaaaaaa... :(((
- käsittämätön oksennustautireaktio ilman mitään syytä. Cool.

Koitan ens kerralla laittaa parempia/mielenkiintoisempia kuvia ja kirjoittaakin taas jotain mielekkäämpää. :)

Ei kommentteja: