maanantai 7. lokakuuta 2013

Kiireinen viikko

Viime viikolla me tehtiin vaikka ja mitä. Tässä eri paikoista mielipiteitä ja kokemuksia. ;)

Shongi-LandTäällä oltiin sukulaisten lasten kanssa. Oikeastaan paikka on hyvin vanhahtava ja pääsymaksu tajuton verrattuna puiston antiin, mutta meillä oli silti tosi hauskaa!Jonoja ei ollut, joten me kierrätettiin laitteita oikein urakalla ja käytiin varmasti koko rahan edestä joka vetkaimessa.
Wild kids
Olettaisin että Wild Kids on kuin Hop Lop Suomessa. Eli hell on earth. 300m2 alueella poukkoilee, hyppii, juoksee, keinuu, kiipeilee ja kiljuu n. 100 lasta. Kyllä siinä päät paukkuu, verta lentää ja ranskalaisia kuluu.
Ei siinä mitään, söin hyviä vohveleita, join colaa ja hypin itsekin vähän pomppulinnassa! :)
Leffa oli ihan jepa ja olen hämmästynyt hyvästä ymmärryksestäni. :)

S'Chline Gspängst
A pääsi ensimmäistä kertaa leffaan, katsomaan sveitsinsaksaksi leffaa nimeltä S'Chline Gspängst. Mistä sitten on hyvä ensimmäinen leffakäynti tehty?

1. Äiti katsoo väärin junan aikataulun ja odottelette asemalla 45min.2. Pääsette viimein Baselin, jossa menette ostamaan leffalipun vain huomataksenne, ettei se leffa menekään siihen aikaan kuin äiti luuli. Pikatsekkaus ja päätetään mennä myöhempään näytökseen eri kaupunkiin.3. Menette pikkiriikkisen leffateatteriin ostamaan liput valmiiksi ja lapsi saa jo valmiiksi kertoa mitä leffaevästä hän haluaisi. "M & Ms!!!"4. No sitten kun tunnin verran venailette leffan alkua, kuulet karkeasti arvioiden joka sekunti "kiiiiino & M & Ms"!!!5. Menet leffaan ja ymmärrät oikeastaan aika hyvin sveitsinsaksaksaa, joka on ihan käsittämätöntä mongerrusta. Be proud.6. Kotimatkalla autossa käydään jokainen kohtaus läpi ja jokaista pitää myös leikkiä. "Du Bist doch de gspängstli, und ich bin de böse polizei." Doch.Europa park

Teen Europa parkista ihan oman postauksensa, mutta ei voi muuta sanoa, kuin HUH HUH!

Ei kommentteja: