keskiviikko 9. lokakuuta 2013

Europa park

Europa Park on ihan mieletön paikka. Laitteita löytyy joka lähtöön. Puisto on kaunis ja SUURI ja siellä on paljon nähtävää ja koettavaa monen ikäisille. Ainoat miinukset tulee jonotusajoista ja pinta-alasta. Mua ei hotsita odotella 3 minuutin kiekkaa 1-2h. Toisaalta taas ei huvita kävellä päivässä 40km vain jonotuspaikasta a jonotuspaikkaan b, c, d, e, f....


Puistossa oli Halloween-teema ja joka paikka oli täynnä kurpitsoja. Sinne oli tungettu koristeisiin, tienvarsiin ja laitteisiin varmaan 5 miljoonaa kurpitsaa valehtelematta! Hyvä niille viljelijöille, joilta ne on tilattu.
Muutenkin puistossa huomaa, ettei massista ole puutetta. Taitaakin olla ainoa huvipuisto Euroopassa, jolla ei ole koskaan rahoitusongelmia..
Vihaan vesilaitteita.


130km/h. +
Korkeus 73m. +
4G. +
Vapaapudotus. +
= Silver star.

Tätä vempainta oon katsonut joskus ala-asteella jo netistä ATK-tunneilla ja ihmetellyt, miten joku voi uskaltautua tuollaiseen laitteeseen. No helposti! Bucket list - check!Olihan se aika hurja. En oo kiljunut kuin kahdessa laitteessa elämäni aikana, toinen oli tämä ja toinen sitten Gröna Lundin vuoristorata.

Eihän sille kaikelle jännitykselle, adrenaliinille ja ilolle yksinkertaisesti löydy mitään muuta purkautumistapaa tämän sarjan vempaimissa.


Pure love. Always in my heart. < 3Ostin ylihintaisen cocis-kauppakassin. Because I can.

2 kommenttia:

Pihlaja DeAurora kirjoitti...

ooh huvipuistot<3 ihania kurpitsoja myös! Kiitos kivasta postauksesta :)

vra kirjoitti...

Pihla, Niinpä. Huvipuistot on parhaitaaaaa! Kiitos itsellesi kivasta kommentista. :)