lauantai 28. syyskuuta 2013

Ikeassa ja hulluostoksilla

Moikka!

Käytiin eilen Ikeassa syömässä ja shoppailemassa (ylläri ;)). Ootteko muuten nähneet Suomessa Ikeassa majoneesia ketsupin ja sinapin vieressä? Mä nimittäin en muista nähneeni, mutta täällä sitä on. :) Maistoin lisäksi tuollaista sveitsiläistä erikoisuutta, joka tehdään kastanjoista. Se oli ihan hyvää. Ei mikään mun tulevaisuuden lemppari, mutta ihan hyvää kumminkin!Prinsessaleivos, joka on muuten täällä nimetty sivistävästi "ruotsalaiseksi kakuksi" (:DDD), on kuulema maailman parasta kakkua. Ja saatavilla vieläpä lempivärissäkin. ;)

Matkalla kotiin (mä muuten ajoin, nyt alkaa sujua uuden auton kanssa jo paremmin. :) On jännä, miten paljon "vaikeampaa" ajaminen muka on täällä, vaikka oikeastaan liikennesäännöt ovat tismalleen samat ja autokin ihan helppo ajaa. Tuntuu vaan niin jännältä ajaa toisessa maassa! :D) äiskä yhtäkkiä oli ihan totisena silleen "Odota, odota. Ajetaan kohta tonne oikealle. Käänny tosta sisään tonne parkkihalliin." ja mä ajattelin ihan kauhuissani, että nyt mä tein jotain väärin ja poliisi tyyliin seuraa meitä tai jotain. :D Mitäs puhui sellaisella rauhallisella ja hiljaisella äänellä! :D
No sitten selvisi, että hän oli huomannut kyltin yhdestä tehtaan alennusmyynnistä. Se oli ihan hullua menoa! Aivan järjettömästi ihmisiä ja kaikki vaan repi niitä vaatteita ja kenkiä. Ymmärrän kyllä silleen, koska siellä oli tosi kivoja vaatteita aivan hillittömän halvalla. Mä ostin 7 tuotetta, joista yksi oli laukku, ja maksoin vain 32 fr!Toi huivi on niin hieno ja tuntuu ihanalta. :) Lisäksi ostin pari hupparia ja yhden vihreän peruspaidan.

Ikeasta ostin siskolleni kaikenlaista kamaa heidän uuteen asuntoonsa. Siellä on kaksi kylppäriä, joista toisesta tulee "tyttökylppäri" ja toisesta "poikakylppäri", joten ostin tyttökylppäriin vaaleanpunaisia tavaroita. :D Ja parvekkeita on kaksi, joten ostin sinnekin yhden suloisen kasvin. Näistä laitan kuvia myöhemmin, koska en voi pilata ylläriä siskolta. ;)

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hieno laukkulöytö

vra kirjoitti...

Susanna, Kiitos, mustaki. :)