perjantai 29. kesäkuuta 2012

Kilpparit korvissa

Päivän "asu" ja naama. :) Nyt töihin!

keskiviikko 27. kesäkuuta 2012

Hoblaa.

Ostin uuden kameran. Tässä:


Uunilohta ja salaattia.<3


Arvatkaas mikä sarja jatkuu 5. tuotantokauden jaksoilla? ;)


Isovanhempani olivat kylässä asunnossani ensimmäistä kertaa. Sain tuparilahjaksi Finlaysonin tarjottimen, patakintaita ja kahvia.<3
Sitten istuttiin, syötiin mansikkaviinereitä ja puhuttiin politiikasta. :D


Werthersit on yksiä ihan parhaita karkkeja.


Tapan aina kaikki kasvit, mutta tämä outo lila-musta töistä saamani ilmaiskasvi on tietysti viihtynyt asuntoni varjoisimmassa kolkassa ja se tekee jopa uusia baby-lehtiä! :o


Parit alekorkkarit Zarasta. :) Tuli hyvä mieli. Materia.<3Aurinkorasva ja rintojen kiinteyttäjä(?). Jälkimmäistä on niin testattava. Uskoisin, että rintani muuttuvat heti ensimmäisen käyttökerran jälkeen elastisiksi kuin silikonit!


Ihana linnunpönttö, jossa on linnunpönttö. :D


Puspus, jaksakaahan työssäkäyvät ja nauttikaa lomailijat. :)

tiistai 26. kesäkuuta 2012

Lakanahimotuksia

Luit oikein. Minä olen nimittäin aivan hulluna lakanoihin. :D Ne piristävät arkea niin helposti joka ilta ja aamu (ja joidenkin tapauksessa myös siinä päivällä.. sängyn petaus gröhöm...).
Ihminen viettää lakanoissa tosi suuren osan elämästään, joten mun mielestäni hyvä sänky ja upeat lakanat ovat ihan must. + meitsi tietty rakastaa nukkumista!

Tässä Finlaysonin lakanoita. Näitä himoitsen.<3
Kaikki kuvat Finlayson


Tilasin näistä yhden (2kpl tietty), kuka arvaa minkä? ;)
Tykkäätkö sinä lakanoista tai onko muita hassuja (ja hintavia..) rakkauksia?

Ps. Omistan 7 pussilakanat, joita kaikkia on kaksi kappaletta. Mut en vaan voi itselleni mitään, ne on niin IHANIA!<3

maanantai 25. kesäkuuta 2012

Juhannus vol. 1

Heissan!

Hirveetä, etten ole ehtinyt postaamaan yhtään mitään! :o Sori. Nyt kuitenkin juhannuskuvia pläjäys nro. 1. :)

torstai 21. kesäkuuta 2012

Hollywood Makeover

Hahaa! :D Koittelin itselleni julkkisten hiustyylejä. Mikä sopii parhaiten? ;P

Kokeilkaa. Ihan sairaan hauskaa nimittäin. ;)
Nyt juhannusostoksille ja sen jälkeen pian nukkumaan. Mulla on huomenna töitä 6.15 aamulla!! :o

keskiviikko 20. kesäkuuta 2012

Syömisestä

Mulla oli vaikeuksia tän postauksen otsikoimisessa. Halusin kirjoittaa jotain syömisestä ja sen kontrolloimisesta, mutta en oikein tiennyt miten tai mitä. Tän ei ole tarkoitus olla mikään laihdutusvinkkiteksti, eikä liioin ravitsemusohje.. tää on vähän tällainen väliinputoaja, ajatuksiani syömisestä.

Mä olen aina ihmetellyt, miksi ihmisten on niin vaikeaa laihduttaa. Itse en ole koskaan ollut laihiksella tai edes karkkilakossa. Ei ole ollut tarvetta, sillä olen aina ollut alipainoinen ja niinpä mua on ennemmin kannustettu syömään kuin olemaan syömättä! Lisäksi olen pieniruokainen, joten mun mielestäni on kummallista, miten joku on aina laihduttamassa. Eihän se VOI olla niin vaikeaa? :D Syöt vain vähemmän kuin kulutat! (En ota nyt kantaa lainkaan liikuntaan, nukkumiseen ym.)

http://blackbeltreview.files.wordpress.com

Mulla on mielestäni terve suhtautuminen ruokaan. (Huom, nimenomaan suhtautuminen siihen, ei terveet ruokailutottumukset! ;))
Hyvä ruoka on taivaallinen nautinto, mutta syöminen ei mitenkään määrittele mun elämääni tai ohjaile sitä. Voin hyvin syödä yhtenä päivänä vain pari leipää ja toisena kolme lämmintä ateriaa. Olen enemmin makean ystävä, kuin suolaisen syöjä.

Kokosin tähän muutaman ajatuksen siitä, miten syödä vähemmän/paremmin. Nämä ovat vain minun ajatuksiani, eivät siis mitään tieteellistä faktaa.

http://genika.net


1. Älä lisää salaattiin salaatinkastiketta! Siis tämä on iänikuinen mysteeri, jota en vain käsitä. Jos olet huolissasi painostasi, miksi salaattiin pitää kaataa desikaupalla jotain litkua päälle? :D Salaatin maku peittyy ja useimmat kastikkeet ovat pahoja. Kastikkeiden käyttö on täysin tottumuskysymys - siitä voi siis myös opetella pois. ;)

2. Syö vain kun sinulla on nälkä. It's so simple. Tähän liittyy myös kohta 5.

3. Syö vain sen verran, että näläntunne on tyydytetty. EI siis lautasta tyhjäksi/niin paljon kuin maha vetää, vaan just sen verran, ettei enää tunnu nälkää. Se on yllättävän pieni määrä. Ja hei huom, mieliteko ei ole nälkää. ;)

4. Psyykkaa itseäsi! Henkisellä psyykkaamisella saa yllättävän paljon aikaan. Jos annos näyttää pieneltä ajattele mielessäsi, että onpas iso annos, täytyn tästä varmasti! Pureskele myös huolellisesti ja hitaasti -> ruokaa tuntuu olevan enemmän.

5. Älä syö pelkästä tottumuksesta. Jälkkäriä ei tarvitse syödä vain koska niin aina tehdään. Kahvin kanssa ei tarvitse keksiä/pullaa/namua vain siksi että niinkin aina tehdään. Pihvi maistuu hyvältä myös ilman yrttivoita. Valintoja, valintoja.

6. Kokkaa itse - ruuan käry saa ainakin minun ruokahaluni vähenemään.

7. Käytä kevyttuotteita. Jos jokin tuote maistuu kevytversiona ihan kamalalta, älä hyvä ihminen sitä osta. Sen sijaan osa tuotteista maistuu tismalleen samalta täysrasvaisena tai kevytversiona, eli niitä kannattaa suosia. Vähemmän rasvaa, mutta sama maku, why not?
Minä olen tottunut juomaan kevytmaitoa ja olen pitkään ajatellut, että voisin helposti siirtyä ykkösmaitoon, sillä se maistuu täysin samalta, mutta on kuitenkin sen 1/2% kevyempää. Siitä olisi helppo vähentää rasvaa! :)
Sen sijaan olen sitä mieltä, että mitään pahaa ei kannata syödä vaikka se miten olisi kevyttä. Itse esimerkiksi teen kaikki ruokani aina kunnon voilla ja kuohukermalla. ;)

Jos kaikki noudattaisivat kohtia 2. ja 3., väitän ettei liikalihavia olisi niin paljon. Itsekuri on tietysti avainasemassa tässäkin, kuten kaikessa muussakin. Ruoka ei saisi hallita kenenkään elämää. Kyllä jokainen itse tunnistaa, missä painossa ja muodoissa olo tuntuu hyvältä. Siihen kannattaa pyrkiä. :)

http://www.helenbernhardbakery.com

Haluan vielä muistuttaa, etten mitenkään vähättele ihmisten syömistottumuksia tai aseta itseäni jalustalle "roolimalliksi". Kerron vain omia ajatuksiani ja käsityksiäni syömisestä. :)

Nyt keskustelua kehiin! Miten sinä syöt? Onko syömisen kontrolointi sinulle vaikeaa? :) Löytyykö hyviä vinkkejä terveelliseen syömiseen?

tiistai 19. kesäkuuta 2012

Lounaalle ->

:D Joo.

Hello Joffrey...


Ahahaa! :D Oletteko katsoneet Dexteriä/Game of Thronesia? ;)

sunnuntai 17. kesäkuuta 2012

Waitress

Helou! :) Nyt vaan kuvia parilta viime päivältä. Oon ollut niin kiireinen pääsykokeen jälkeen, etten ole ehtinyt postaamaan mitään, sori!

1. Macaronit<3


2. Uudet kengät ASOS:selta. Ihanat! Punasia avokkaita mulla ei ole ollutkaan. :)3. Uusi toppi, myöskin ASOS. Ihanan tyylikäs ja klassinen malli, sopii hyvin virallisempiinkin tilaisuuksiin! :)4. Onnen maskotit. Nämä kaverit ovat kulkeneet mun mukanani kaikissa tärkeissä kokeissa. Niin myös tämän vuoden pääsykokeissa, vaikka se menikin ihan hanurilleen. :D


5. Kesän tavoite: sivistää itseään lukemalla Pikkujättiläinen. Haluan parantaa yleissivistystäni!


6. Töissä juhlissa. Klassinen asuni. :PPalaillaan! :)

lauantai 9. kesäkuuta 2012

Vaaleanpunaista + lilaa

Heis!
Nyt lähden kiireellä töihin, sitä ennen pikaisesti nassua. ("Jee")
Ensi torstaihin asti postaustahti on aikast huono, sillä kaikki aika kuluu töissä/lukemisessa. :( Pian kuitenkin palataan normaaliin tahtiin, I promise! :)
Kivaa viikonloppua kaikille! :)