torstai 30. elokuuta 2012

Horse & Mouse

Moi!
Reissumme käynnistyi laivan buffetissa. Ja sieltä kierittiin sitten portaat ylös hyttiimme pitelemään mahaa. :D Tyypillisesti vedettiin tietysti masuset niin täyteen, ettei ollut mukava olo. Ruokailu ei kyllä ehkä ollut ihan 30e arvoista, koska oon niin pieniruokainen, mutta hyväähän se silti oli. :)
Aamukaffissa oli ensin sydän ja sitten siitä tuli sipuli. ;PPiirrettiin M:n kanssa molemmat hiiri ja hevonen. Hienot tuli! Kulta osaa piirtää niin hyvin.<3 :d=":d" nbsp="nbsp" p="p">Tää Mtv-paita on tosi hieno! :) Eikä maksanut juuri mitään.


Ihana Yves Saint Laurent -tyyppinen sormus. :)

Nice shirt honey. ;)Jos sinulla ei ole vielä Travalo -hajuvesisäiliötä, osta sellainen heti kun pystyt! Tää on kätevin keksintö tyyliin ikinä. Tuohon pieneen putkiloon pumpataan hajuvettä isosta purkista ja sitten mukana on aina omaa lempparituoksua. :)
Viimein löysin hienon passinsuojuksen H&M:stä. Nice!Huomenna vielä juttua Skansenista! :)

2 kommenttia:

Pihlaja DeAurora kirjoitti...

Olipas kiva postaus :). Näyttipä tuo laivan buffa ruoka herkulliselta! Ja muutkin ruoat. Viimeksi mulla laivalla buffa ruokailu meni vähän ohi kun otin aluksi simpukoita ja ne ei sitten pysynyt sisällä. En sitten pystynyt enää syömään niin meni vähän hukkaan noi herkut.
Maailman söpöimmät noi piirrokset :) aww! Oot hyvä piirtää ja poikaystävän piirros on niin mahtava! hehhhe! Kiva blogi tämä

vra kirjoitti...

Pihlaja DeAurora, Kiitos! :) Buffa oli hyvä, parempi kuin joskus pienenä kun olen käynyt. Tosi kurja toi sun simpukka-"myrkytys", itse en onneksi sellaisiin "ällötyksiin" edes koskenut. :D
Joo, piirrokset on aivan loistavat. :P Ja kiitos ihanasta kommentista. :)