torstai 31. toukokuuta 2012

Kurkistus huomisen asupostaukseen.. ;)

Huomiselle ajastin kuvia tästä ihanaisesta bandage-mekostani. Palataan siis silloin tarkemmin asiaan! ;P


Ps. Hyi mun jalat on laihat. :(

7 kommenttia:

Lucija kirjoitti...

I just found your blog and I think it is amazing.I am following you now,under name Lilie Marlen,but I don't use any photos so I will be last one on your follower list.I will be honored if you come visit my blog and follow it if you like it Have a nice day
http://liliemarlen.blogspot.com/

Aliisa kirjoitti...

Ja sinä valitat että jalkasi ovat laihat! Minun reidet on valtavat omasta mielestäni. Kiitos ringeten harrastaminen 10 vuotta (Y) Näytät aivan sopusuhtaiselta! Älä enää jooko soimaa itseäsi?! :D Mutta, tuo mekko on kerrassaanaivan ihana! Tosin minulle ei sovi... Olisin halunnut nähdä myös sen toisen tilaamasi mekon päälläsi! Sekin näytti niin upealta! :) Ihana blogi, tykkään rennosta luonteestasi ja siitä että postailet usein! On ihanaa lukea uusia päivityksiä =) (vinkkinä muillekkin bloggaajille ;))

vra kirjoitti...

Lucija, welcome! :) it's always nice to have new readers!
I will check your blog and comment soon.
Have a good day too! :)

Aliisa, Mun on pakko sanoa ensimmäisenä, että isot reidet ja suuri takapuoli näyttävät niin hyvältä! Että älä mitään valita ;p Kaikki housutkin näyttävät paremmilta kun on jotain täytettä niihin! :)
Ja eikös se vähän ole kaikkien luistimilla liikkujien "ongelma", että alakropan lihakset kehittyy ihanan isoiksi? Mun pitäis alkaa siis luistelemaan!! :D Onko hyviä reisien/takapuolen treenausvinkkejä? ;) Varmaan teillä harkoissa on jotain vinkkejä vuosien saatossa tullut? :) Saa jakaa tänne!

Ja oot ihana, kun kommentoit mulle aina kaikkea kivaa.<3 Superhuippua kuulla, että tykkäät aktiivisesta postailutahdista. Itsekin pidän enemmän sellaisista blogeista, jotka päivittyvät usein. :) Kaikki kehitysehdotukset ovat aina tervetulleita, thänks! ;)

Se toinen mekko lähti palautukseen jo, eikä kuvia ole... Johtuu ihan puhtaasti siitä, että mekko ei mennyt päälleni! :DD kaunishan se oli, mutta valitettavasti liian pieni.

Kivaa loppuviikkoa! :)

Aliisa kirjoitti...

No eipä mitään kovin erikoista harjoitusta mieleen tule :D . Ehkä viivojen välin luistelu jäällä (täysiä tietenkin ;) ) on hyvä, mutta sitä ei ihan yleisöluistelussa voi tehdä ! ;) Yksinkertainen lihaskuntoliike reisille ja pepulle : mene istuma-asentoon seinän viereen. Polvet 90 asteen kulmasssa (tai pienemmässä!). Tee aluksi 5x30 s sarjoja ja myöhemmin aikaa voi pidentää. Tietysti voi kokeilla, kuinka kauan asennnossa jaksaa olla. :)

Ei tarvitse kiitellä, sillä tämä sun blogi on ihan huippukiva! :)

Ja kiitos samoin! =)

vra kirjoitti...

Aliisa, Ollaanko tossa 90 asteessa vain paikallaan, vai pitääkö liikkua jotenkin? :D Oon tosi huono tällaisissa.. Kiitti vinkistä, koitan tota siis!
Ja kiitos silti! :D

Aliisa kirjoitti...

Juu paikoillaan ollaan! Hyvää kesää! :)

vra kirjoitti...

Aliisa, Selvä! :) Ja kiitos samoin!!