tiistai 7. helmikuuta 2012

@ Studio

Tere õhtust kõigile! :)

Sain netin toimimaan jotenkin.. Heikkoahan tämä on, mutta parempi kuin ei mitään. Onnistuin kuitenkin aikaisemmin päivällä ajastamaan muutamat postaukset seuraaville päiville, jotta blogi päivittyisi "säännöllisesti". Tykkään itse nimittäin lukea eniten sellaisia blogeja, jotka päivittyvät tiuhaan tahtiin.

Alla muutama tänään studiossa nappaistu kuva.


Kärpänen.


My hands are extremely interesting, aren't they?


Passikuva :D Otettiin vähän liioitelluilla ilmeillä näitä kuvia, mutta se johtuu ihan yksinkertaisesti siitä, että KAIKKIEN passikuvat on aina ihan hirveitä. Vai erehtyykö tätä lukemaan joku sellainen, jolla olisi hyvä passikuva? (Tai ehkä tiivistetysti: Erehtyykö tätä ylipäänsä lukemaan joku? :P)

Passikuvan elementit luot kotitekoisesti kun tottelet seuraavia ohjeita:
a) ei saa hymyillä
b) ilme ei saa muutenkaan värähtääkään
c) korvien pitää näkyä
d) naama kuvataan kohtisuoraan

Tässä vielä ostoksia ja muita.


Hanon piano-opelta. Kaikki jotka ovat soittaneet pianoa, tietänevät kyseisen vihkosen. Ja jokaisella on varmaankin oma mielipiteensäkin siitä. ;)
Vihkot sain mammalta. Rakastan vihkoja kun ne ovat tyhjiä ja ihan uusia. Omistan varmaan sata vihkoa, joissa kaikissa on joku turha aloitus ensimmäisellä sivulla. Vihkoaddiktio!


Cutrin hiuspuuterin ostin, koska sain ystävältäni todella hyvän vinkin: Jos haluat nostaa hiuksia tyvestä, ripottele puuteri ja muotoile mieleiseksesi. Volyymi taattu!
Biotherm Homme on ystävänpäivälahjaksi kullalleni. Hänellä ei ole oikein hyvää naamarasvaa ja ajattelin, että tällaisesta pienestä putelista on hyvä kokeilla, sopiiko omalle iholle. :)

Kuva kopioitu http://www.mtv3.fi/helsinginherra/

Katsoiko joku muu tänään Helsingin Herra -sarjan ensimmäisen jakson? Mielestäni se vaikuttaa ihan hyvältä, jään mielenkiinnolla seuraamaan. Huvittaa vaan, miten kaikki suomalaiset elokuvat ja sarjat ovat aina niin.. suomalaisia.. :D


Jaksamista viikkoon kaikille! Huomaan itse, että mua alkaa pikkuhiljaa painaa kylmyys ja pimeys.. :/ Toivottavasti muilla ei ole vastaavia oireita?

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ihania noi kuvat (:

Mari kirjoitti...

Ihania kuvia :-) kiva blogi!

marriy.blogspot.com

vra kirjoitti...

Linda & Sofia, kiitos! :)

Mari, kiitos sullekin. :)