torstai 9. helmikuuta 2012

Coca-cola -merkki

Helou!

Täällä kipeillään vieläpä pahemmin kuin eilen.. voivoi. Jouduin jo suosiolla skippaamaan tämän päivän kovasti odotetun ja suunnitellun Pikkulaskiaisen. Nyt jännitän miten käy viikonlopulle suunnitellun reissun poikaystäväni luokse. Jos sekin peruuntuu, niin.. :(

Jotain positiivista kuitenkin. Tänään kolahti postiluukusta huuto.netistä ostamani Coca-Cola -haalarimerkki. Luv it! Oon ihan cocis-riippuvainen ja siksi mulla on hyvä olla tällainen merkki myös haalareissa. ;)


Tämä on muuten toinen kerta kun nousen sängystä tänään. Pää on niin sekaisin että en pysty katsomaan mitään ruutua, lukemaan kirjaa tai edes puhumaan ystävien kanssa. Aaaaaaaarrrrgggh. Vihaan sairastamista.


http://dancingwiththeshadow.tumblr.com/post/17091016204/tumblr-on-we-heart-it
http://raindancerqueen.tumblr.com/post/17158337902

Ironista on muuten se, että aina kun on kipeänä, iho paranee tosi paljon. Johtuu varmaan siitä, kun pitää juoda niin hirveitä määriä vettä. (Joka johtuu siitä, että 70% siitä tulee suodattamatta vetenä nenän kautta ulos..) Eli on sairastamisessa jotain hyvääkin. :) 

http://www.flickr.com/photos/degelebadeend/6696657219/

Terkuin, V

2 kommenttia:

maija kirjoitti...

Kiva tuo haalarimerkki! En tiennytkään, että niitä on myös huutonetissä myynnissä.. Toivottavasti paranet pian, sillä ei ole kiva sairastaa :(

vra kirjoitti...

maija, niin onkin! :) Aika pieni tosin, mutta ei se haittaa. Huuto.netissä on jollain yksityisillä aina välillä merkkejä myynnissä, kannattaa tsekkailla niitä!
Ja kiitoksia paljon.